O nama

BAZENI KAŠTELA - PROJEKTIRANJE - UGRADNJA - PRODAJA

Mi cijenimo naše klijente

Tvrtka Bazeni Kaštela d.o.o. specijalizirana je za projektiranje, izgradnju, montažu i održavanje raznih vrsta bazena, sauna i hidromasažnih kada, te prodaju bazenske opreme.

Naše djelatnosti:

  • montaža bazena i bazenske opreme
  • postavljanje bazenskih folija
  • montaža hidromasažnih bazena
  • priprema i dezifenkcija bazenske vode (automatsko doziranje)
  • hidroizolacija bazena i ravnih krovova
  • montaža uređaja za odvlaživanje i klimatizaciju bazenskog prostora
  • održavanje i servis bazena


PUŠTANJE BAZENA U RAD I EDUKACIJA KRAJNJEG KORISNIKA

Kada se bazen napuni sa vodom i svi sistemi puste u puni pogon slijedi edukacija krajnjeg korisnika. Morate naučiti nekoliko pravila, te ispravno koristiti ugrađenu opremu kako biste besprijekorno uživali u svim blagodatima koje Vam bazen pruža.
To nije tečaj od sat ili dva, već proces koji se odvija nekoliko dana, gdje smo mi uvijek dostupni i prisutni na zahtjev klijenta da ponovo pokažemo i objasnimo kako sva oprema i bazen funkcionira.

preljevni


Individualni profesionalni pristup svakom klijentu, pronalaženje optimalnog rješenja s obzirom na želje i mogućnosti, kvalitetno i profesionalno sprovođenje dogovorenog u konačni proizvod, redovit servis i održavanje su razlog za stjecanja sve većeg broja klijenta.
Uvjerite se u našu kvalitetu te slobodno i bez ikakvih obveza posjetite naš prodajni salon u Kaštel Lukšiću i upoznajte se s djelatnicima te osjetite našu pozitivnu energiju.

Ulaganje u edukaciju djelatnika te prihvaćanje novih tehnologija na području djelatnosti tvrtke te konstantno praćenje tržišta temelj su nastavka kvalitetnog rada.

Obratite nam se s povjerenjem,

Stručni tim tvrtke BAZENI KAŠTELA d.o.o.

responsive

Izrada i dizajn bez kompromisa!

Pretvorite vaše dvorište u oazu užitka!

Kako odabrati bazen... treba znati ispravno procijeniti!

1a
Poliesterski bazeni
Poliesterska smola i staklena vlakna

Bazeni izrađeni od poliesterske smole i staklenih vlakana. Oblik i dimenzija definirani od strane proizvođača. Mogu biti skimerski kao i sa preljevnim kanalom.

2a
Betonski bazeni
Armirano-betonska konstrukcija

Najčešći način izgradnje bazena je armirano-betonska konstrukcija koja može imati različite forme završne obloge kao što je PVC liner, keramika, boja ili epoksidna smola.

3a
Bazeni sa skimerom
Skimer - izrađen od bronce, inoxa ili ABS plastike

Poseban element, skimer, izrađen od; bronce, inoxa ili ABS plastike ugrađuje se pri samom vrhu stijenke bazena, a nasuprot njega ugrađuju se mlaznice za povrat vode u bazen na visini od 30 – 25cm ispod razine vode.

4a
Bazeni sa preljevnim kanalom
Preljev preko ruba bazena

Voda u ovim bazenima uglavnom se preljeva preko ruba bazena u preljevni kanal koji može biti djelomično postavljen, a najčešće je to po cijelom obodu bazena.